Rólunk

Célunk és hitvallásunk, hogy új szállodaüzemeltető cégként minőségi és folyamatosan megújuló szálloda portfóliónkkal egyedi értéket és kivételes élményeket kínáljunk a Magyarországon pihenésre és kikapcsolódásra vágyó Vendégeknek.

Nem véletlenül választottuk a „Közös percek, felejthetetlen élmények” mottót, mert hiszünk abban, hogy a vendégeink csak akkor érezhetik a megfelelő törődést a legmagasabb szinten, ha zavartalan élményteli pihenésben lehet részük, ahol ténylegesen egymásra tudnak koncentrálni.

Széles szolgáltatáspalettánkkal nem csak különböző korosztályú vagy érdeklődési körű vendégeinknek kínáljuk az ideális feltöltődés élményét, de üzleti partereink számára is széleskörű lehetőséget biztosítunk üzleti tevékenységük támogatására és a pihenésre egyaránt.

Szállodáink egyedi elhelyezkedésének köszönhetően különleges helyszínt teremtünk konferenciák, csapatépítő programok, üzleti találkozók számára is. Kiemelt figyelmet fordítunk az üzleti utazókra is, akik számára kedvező feltételeket, kényelmes és hatékony munkakörnyezetet biztosítunk. Kedvezményes dolgozói együttműködéseket kínálunk céges partereinknek, hogy munkatársaik számára is vonzó lehetőségeket nyújtsunk pihenésre és kikapcsolódásra egyaránt.

Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy az Adventor Hotels szállodáit mind a szakma, mind a közönség is elismerte, hisz a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége által meghirdetett Év Szállodája 2023 versenyen a "Kiemelkedő piaci teljesítményjavulásért" járó díjat a Greenfield Hotel Golf & Spa nyerte, illetve a 2023-mas Év Hotele versenyben pedig a Sirius Hotel szerezte meg az 1. helyezést.

A portfólió jelenlegi szállodái

Greenfield Hotel Golf & Spa | Bükfürdő

A 207 szobás 4 csillag superior Greenfield Hotel Golf & Spa, mely elsősorban a gyógyvízéről híres Bükfürdő városában helyezkedik el egy páratlan zöld környezetben, ahol Magyarország első 18 lyukú championship golfpályája is megtalálható. A 3500m2-es wellness központtal rendelkező szálloda egyik legnagyobb mérföldköve a 2022 év végégi megvalósuló teljes körű felújítás volt, mely során a szálloda minden szeglete megújult, valamint szolgáltatáspalettája is tovább bővült. Ennek köszönhetően meglévő szolgáltatásai mellett kibővített étteremmel, szórakoztató központtal, különálló wellness részleggel és új pihenőgalériával is büszkélkedhet, hogy Vendégeinek még magasabb színvonalon és még gazdagabb szolgáltatáskínálattal nyújthassa a feltöltődés élményét.

Fagus Hotel Conference & Spa | Sopron

2022. augusztus 01-jén nyitotta meg újra kapuit a történelmi értékekben és természeti kincsekben gazdag Sopron városában a Fagus Hotel Conference & Spa. A közvetlenül az osztrák határ mentén található szálloda egy teljes körű felújításnak köszönhetően 144 megújult szobával, a városban egyedülálló spa világgal és egy újonnan kialakított 2 szintes szaunavilággal várja vendégeit, akik a szálloda kényelme mellett örömmel töltik az időt a természet ölelésében. 436m2es modern technikával felszerelt konferenciaterme, rugalmas konferenciaszervező csapata biztosítja a szakmai találkozók és konferenciák sikerességét.

Hotel Sirius | Keszthely

A keszthelyi Sirius Hotel 2023. május 1-én teljesen új szállodaként jelent meg a szállodapiacon egy közel 3 éves beruházásnak köszönhetően. Egyedi stílus és színvilág, 128 szoba, köztük lenyűgöző kilátást nyújtó Balatonra néző szobák és több légterű lakosztályok is megtalálhatók, 1500m2-es spa és szaunavilág 7 medencével és 10 szaunaattrakcióval is kialakításra kerültek. Balatonra néző étterme páratlan élményt nyújt a kulináris élvezetek mellett a reggeli napfelkelte társaságában. 113m2-es két részre osztható konferenciaterem kínál egyedülálló helyszínt kisebb rendezvények és vezetői meetingek számára.